Primăria Năvodari face demersuri pentru accesul copiilor în curtea şcolii în afara orelor de învăţământ

42817
Primăria Năvodari face demersuri pentru accesul copiilor în curtea şcolii în afara orelor de învăţământ - copiiscoalanavodari-1670763669.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, este alături de copiii care vor să aibă acces în curtea şcolilor şi în afara orelor de învăţământ.

Edilul a anunţat că va avea o întâlnire cu directorii unităţilor de învăţământ din oraş pentru a permite, pe viitor, accesul copiilor pe terenurile de joacă.

„Copiii au nevoie de spații unde să facă mișcare și sport în timpul lor liber, iar curtea școlilor, unde sunt amenajate terenuri de fotbal sau baschet, se pliază foarte bine peste această necesitate.


Cadrul legal în acest sens a fost legiferat zilele trecute, când Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, a adoptat legea prin care se permite accesul copiilor în bazele sportive ale unităţilor şi instituţiilor în afara orarului şcolar. Așteptăm să vedem normele de aplicare ale acestei legi, apoi voi avea discuții cu directorii unităților de învățământ din Năvodari pentru a permite accesul copiilor în curtea școlilor în afara orelor, în weekenduri sau în vacanțe. Ceea ce ne interesează cel mai mult este ca utilizatorii acestor terenuri să fie în siguranță, iar bunurile școlilor să nu fie vandalizate sau distruse. Aici va fi una dintre marile provocări”, a declarat primarul Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2183 secunde