Primăria Cernavodă a montat un patinoar în aer liber pentru sărbătorile de iarnă

704
Primăria Cernavodă a montat un patinoar în aer liber pentru sărbătorile de iarnă - cernavodapatinoar-1670763506.jpg

Articole de la același autor

Patinoarul în aer liber din Cernavodă se va monta și anul acesta cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Deși în ultimii ani nu a existat prea multă zăpadă, iar iernile au fost destul de blânde, sportul cu patinele rămâne una dintre atracțiile sezonului pentru locuitori. Anul acesta, patinoarul este unul sintetic, pentru a elimina consumul de apă și energie, dar și pentru faptul că se poate folosi și atunci când temperaturile sunt crescute. Pe lângă aceste beneficii, acest tip de patinoar se întreține foarte ușor și nu este toxic.

Gheața sintetică va fi în suprafață de 500 mp și va avea o capacitate de 150 de persoane. Patinoarul este deja montat în Centrul Civic al orașului, în aceeași locație ca și în anii anteriori, și, pe lângă iluminatul festiv cu decorațiunile de Crăciun și parcul de distracții, va întregi atmosfera sărbătorilor de iarnă.
 

„Pentru a întreține magia acestei perioade din an, se vor putea servi dulciuri şi băuturi specifice sărbătorilor mult așteptate. Într-un cadru feeric, printre lumini și decorațiuni tematice, cei mici se vor putea bucura de Orășelul Copiilor din Parcul Central, care va fi dotat cu Oameni de zăpadă, Moș Crăciun, sănii cu reni 3D, globuri și stele luminoase, adevărate atracții atât pentru ei, dar și pentru adulți, deopotrivă.


Pe durata funcționării, accesul și închirierea patinelor vor fi gratuite, iar programul va fi zilnic, de luni până duminică. Odată cu venirea sezonului rece, îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite în aer liber, alături de cei dragi! Patinoarul va deveni funcţional în cursul săptămânii viitoare, ziua inaugurării urmând a fi anunțată.

Crăciunul este o poveste pe care fiecare dintre noi o purtăm în sufletele nostre! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă!”, a declarat primarul din Cernavodă, Liviu Negoiţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3559 secunde