Administraţia locală din Cernavodă va amenaja un spaţiu pentru sport şi socializare

225
Administraţia locală din Cernavodă va amenaja un spaţiu pentru sport şi socializare - cernavodaterenurisport-1660491338.jpg
Primăria Cernavodă a demarat lucrările de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții „Modernizare terenuri de sport și împrejmuire Clubul Sportiv Axiopolis, orașul Cernavodă”.

Acest obiectiv face parte din strategia conducerii administrației publice locale privind dezvoltarea sportului cernavodean, elaborată și inițiată de mai bine de șase ani.

Terenurile de sport nu au fost gândite doar ca spații pentru practicarea sportului, ci și ca locuri de petrecere a timpului liber, de socializare.

Ținând seama de solicitările părinților cernavodeni, primăria va amenaja la Complexul Sportiv două terenuri de tenis, în suprafață totală de 1.250 mp, prevăzute cu gazon sintetic. Pe lângă acestea, se vor executa două terenuri de mini-fotbal, în suprafață totală de 1.326 mp, acoperite cu gazon sintetic multisport de culoare verde. Tot în această lucrare va fi executată și împrejmuirea Complexului Sportiv Axiopolis, care constă în realizarea a 369 ml de gard cu înălțimea de 4 metri, o poartă pietonală cu lățimea de 1,20 m și o poartă de acces auto cu lățimea de 5,40 m.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6368 secunde