Florin Chelaru, discuţii cu transportatorii care operează pe ruta Năvodari-Constanţa

136
Florin Chelaru, discuţii cu transportatorii care operează pe ruta Năvodari-Constanţa - chelarutransport-1673459462.jpg

Articole de la același autor

La început de an, primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, se ocupă de transportul în comun pe ruta Năvodari-Constanţa, pentru a se asigura că cei care călătoresc vor avea parte de cele mai bune condiţii.

Chelaru a discutat cu reprezentanţii transportatorilor şi împreună au convenit câteva aspecte pentru îmbunătăţirea calităţii călătoriilor.

„Deși transportul interjudețean de persoane nu se află în subordinea sau în competența de control și reglementare a Primăriei Năvodari, ci a Consiliului Județean Constanța, am avut o întâlnire cu reprezentanții transportatorilor care operează pe ruta Năvodari-Constanța.


Toate sesizările și nemulțumirile dvs. din ultima perioadă au fost transmise operatorilor de transport, iar în urma discuțiilor cu ei s-au convenit următoarele: Pentru fluidizarea transportului de persoane la orele de vârf (dimineața și seara) se va suplimenta numărul autobuzelor mari, astfel încât să nu mai existe întârzieri sau aglomerație. Toate capacitățile de transport vor fi reglate în funcție de numărul călătorilor.


Primăria Năvodari va solicita Consiliului Județean Constanța suplimentarea numărului de stații. Va fi înființată inclusiv o stație în Mamaia Sat – zona Hanul Piraților. Începând cu luna februarie, operatorii de transport vor pune în vânzare și abonamente de 20 de file, precum și abonamente pe ruta Năvodari – Hanul Piraților și retur. Politica tarifară privind prețul biletelor este exclusiv atributul CJC și al firmelor de transport. Călătorii care sesizează nereguli sau un comportament neadecvat al șoferilor pot sesiza direct conducerea firmelor de transport la adresa [email protected]. Toate mijloacele de transport pe ruta Năvodari – Constanța sunt supravegheate video pentru siguranța călătorilor. Am încredere că transportatorii își vor respecta angajamentele asumate pentru creșterea siguranței și confortului călătorilor”, a transmis Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4698 secunde