Administraţia locală din Hârşova îi sprijină pe cetăţenii care vor să se angajeze la SNC

366
Administraţia locală din Hârşova îi sprijină pe cetăţenii care vor să se angajeze la SNC - harsovaangajarisnc-1667846035.jpg
Primăria orașului Hârșova vine în sprijinul cetățenilor aflați în căutarea unui loc de muncă, prin organizarea ediției din 2022 a Caravanei pentru recrutarea forței de muncă, în colaborare cu Șantierul Naval Constanța.

În acest sens, miercuri, 9 noiembrie, începând cu ora 10.00, cetățenii interesați sunt invitați în Sala Mare a Primăriei orașului Hârșova, pentru a participa la o întâlnire cu reprezentanții SNC.

Pentru a demonstra intenția Șantierului Naval Constanța de a finaliza cu succes această campanie, directorul general Radu Rusen va putea semna pe loc contracte individuale de muncă cu hârșovenii care își doresc angajarea în cadrul societății.

Administraţia locală din Hârşova precizează că Șantierul Naval Constanța S.A. recrutează atât forță de muncă calificată în meseriile specifice activității SNC, cât și persoane necalificate, dornice să se califice prin programele de instruire la nivel de societate, puse la dispoziție în mod gratuit.

Mai exact, SNC angajează personal calificat sau dornic să se califice în meseriile: lăcătuș construcții metalice și navale, tubulator naval, mecanic, electrician, sudor, șablator, vopsitor, strungar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde