În sondajele PSD, PDL își menține primăriile mari și consiliile județene

385

Candidații USL la primăriile marilor orașe și la președințiile consiliilor județene deținute deja de PDL nu reușesc să câștige în fața candidaților PDL-UNPR, deși Uniunea are peste 50% la votul politic în aproape toate județele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecută.
Sondajele comandate de organizațiile județene ale PSD arată că USL ar obține, la votul politic, peste 50% în aproape toate județele, aceste date fiind și comunicate public de conducerea PSD.
În același timp, potrivit liderilor de filiale PSD, USL ar reuși să detroneze doar într-un singur caz primarii și șefii PDL de consilii județene.
Astfel, conform datelor sondajelor județene ale PSD, niciuna din cele 16 primării ale orașelor reședință de județ deținute de PDL și UNPR nu ar fi câștigată de candidații USL.
Uniunea stă mai bine la candidaturile pentru președințiile Consiliilor Județene. Din cele 15 consilii deținute de PDL și UNPR, candidații USL sunt plasați la procente aproape egale cu cei ai PDL în Bistrița-Năsăud, Iași și Neamț. În restul cazurilor, diferențele între PDL și USL sunt de peste 10%.
PSD și PNL urmează să realizeze, în toamnă, o nouă rundă de sondaje la nivelul fiecărui județ, pe baza cărora să se decidă candidații USL la principalele funcții din administrația locală pentru alegerile din vara lui 2012.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3073 secunde