Concurs O alianță PDL-PNL, posibilă când Antonescu va eșua electoral

321
1

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, ieri, că este de acord cu șeful statului că soluția pentru România nu poate fi decât de dreapta și a spus că PNL are șanse să-și regăsească busola "când Crin Antonescu va eșua electoral", adică după alegeri.
"Soluția pentru România după 2012 nu poate fi decât de dreapta. Vorbind generic, PDL-PNL sunt de dreapta. Din păcate, în ultima perioadă, PNL s-a depărtat de propriul brand și a acceptat îmbrățișarea socialiștilor și s-a depărtat de dreapta. Mai devreme sau mai târziu, PNL va afla că alegătorii au înțeles deriva acestui partid spre stânga", a declarat Sever Voinescu.
În opinia lui Sever Voinescu, este posibilă combinația politică între PDL și PNL "doar dacă PNL revine la valorile sale, adică la dreapta".
"Teamă îmi e că acest lucru este imposibil atâta vreme cât speranțele electorale ale liberalilor se leagă de Crin Antonescu. Când acesta va eșua electoral, și acest lucru se va întâmpla la primele alegeri, PNL are toate șansele să-și regăsească busola", a mai adăugat Voinescu.

Comentează știrea

rex
4 august 2011
vise erotice

javrele au vise erotice. nu va mai inghite pamantul nemernicilor, poporul va uraste si voi visati la o noua subjugare a noastra. credeti ca mai puteti prosti oamenii cu nemerniciile voastre la infinit.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4645 secunde