Instituția Prefectului analizează legalitatea organizării unui referendum la Mangalia

281
Instituția Prefectului din Județul Constanța a notificat marți, 8 mai, actul administrativ adoptat de Consiliul Local Municipal Mangalia privind organizarea referendumului local având ca temă "Consultarea cetățenilor municipiului Mangalia cu privire la rezilierea contractului de delegare a sistemului termic încheiat cu SC Rominterm S.A., actuala SC Callatis Therm S.A.". Reprezentanții instituțiilor au solicitat transmiterea unei documentații conexe adoptării acestei hotărâri, în vederea analizării temeiurilor de fapt și de drept și documentației prealabile adoptării actului administrativ.
Urmare acestui fapt, Consiliul Local Municipal Mangalia a comunicat Instituției Prefectului – Județul Constanța un set de documente care în acest moment este analizat de compartimentul de specialitate din cadrul instituției, urmând a se adopta în termen util măsurile legale prevăzute de legislația de specialitate.
Așadar, documentația respectivă, precum și modul de convocare și desfășurare a ședinței de îndată a Consiliului Local Mangalia din data de 27 aprilie 2012, ora 21,00, sunt în analiză, iar la acest moment Hotărârea Consiliului Local Municipal Mangalia nr. 39/27.04.2012 privitoare la referendumul local nu este atacată în contencios administrativ. (A.B.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3109 secunde