Întâlnirea dintre coaliție și reprezentanții autorităților locale a fost reprogramată

234
Întâlnirea între liderii coaliției și reprezentanții autorităților locale, programată pentru astăzi, va avea loc luni, a declarat pentru NewsIn vicepreședintele PSD, Liviu Dragnea.
Dragnea a precizat că a discutat  în cursul acestei zile despre reprogramarea acestei reuniuni cu premierul Emil Boc și s-a convenit ca liderii coaliției să se vadă cu asociațiile autorităților locale (ale consiliilor județene, municipiilor, orașelor și co-munelor) săptămâna viitoare, luni, la Guvern.
La începutul săptămânii, liderii PSD și PDL au stabilit că se vor vedea cu reprezentanții autorităților locale pentru a discuta problemele restructurării administrației publice locale, dar și eficientizarea acesteia, la propunerea vicepreședintelui PSD, Liviu Dragnea. Propunerea lui Dragnea a venit în contextul în care președintele PSD, Mircea Geoană, "nu a fost de acord cu restructurarea celor 20% din personalul adminis-trației publice locale", după cum a afirmat, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Niță, la finalul ședinței coaliției de luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8738 secunde