Iohannis: Nu vreau o altă generație de sacrificiu

103
Iohannis: Nu vreau o altă generație de sacrificiu - klausiohannisateppsummitmarch201-1445947814.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a subliniat, astăzi, necesitatea unor ''răspunsuri rapide'' la problema copiilor ai căror părinți sunt plecați în străinătate, motivând că nu-și dorește o altă generație de sacrificiu.

"După generația care a avut de înfruntat lipsa de libertate în perioada comunistă, după generația care a suportat costurile tranziției, după cea care a plătit din buzunar ieșirea din criza economică nu vreau să avem o altă generație de sacrificiu, aceea a copiilor care cresc singuri departe de părinții lor.

Aceștia nu trebuie să plătească prețul emoțional și social al unui context care a obligat milioane de români să caute o viață mai bună în afara granițelor țării", a spus șeful statului prezent la lansarea liniei telefonice Help-Line și a platformei on-line destinate copiilor cu părinți plecați la muncă în străinatate, eveniment organizat la Muzeul Cotroceni. 


El a susținut că ''prea mulți copii'' cresc lipsiți de afecțiunea și îndrumarea părintească, iar consecințele pe termen lung pentru dezvoltarea lor sunt majore. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : De ce a sesizat Iohannis CCR
Pagina a fost generata in 2.0662 secunde