Concurs Ion Anghel îl acuză pe primarul Tusac că se amestecă în treburile interne ale PRM

501

Articole de la același autor

Decizia schimbării conducerii județene a Partidului România Mare stârnește încă nemulțumiri în rândul unor membri. Așa s-a întâmplat la Mangalia, când aproximativ 100 de persoane au organizat, joi seară, o întrunire a filialei locale pentru a-și alege un nou președinte. În cadrul ședinței prezidate de către Niculae Gheorghe, mangalioții l-au numit pe Valentin Vrabie în fruntea PRM Mangalia.
Președintele interimar al Organizației Județene a PRM, Ion Anghel, a declarat că ședința este nestatutară, iar persoanele care au participat nu sunt membri de partid. "80% din totalul celor prezenți joi seară la întrunire sunt membri PSD. Vă reamintesc că Niculae Gheorghe a fost exclus din partid, iar acum face organizații paralele", a precizat Anghel.
Anghel a declarat că în spatele organizării ședinței se află chiar primarul Mihai Claudiu Tusac. "Vă spun că Tusac a fost cel care a organizat ședința. El a ajuns să organizeze acum și ședințele din interiorul partidului nostru. Este inadmisibil", a explicat el.
Ion Anghel a mai spus că el este în continuare președintele filialei Mangalia și președintele interimar al Organizației Județene. Totodată, el este hotărât să continue înscrierile individuale în partid. După ce a finalizat această etapă în Limanu, Albești și Mihail Kogălniceanu, într-o lună va reorganiza și filiala de la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6233 secunde