Ion Iliescu, nemulțumit de PSD

356
2
Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îi critică pe colegii săi pentru că pierd confruntările electorale.

"Eu am avut răspundere politică majoră, am fost propulsat după lupta din decembrie, am participat la alegerile din ’90, apoi din ’92, le-am pierdut pe cele din ’96 și am revenit în forță în anul 2000, deci din 4 campanii electorale am pierdut una. O confruntare în ’96, restul am câștigat. Din păcate, de atunci partidul nostru nu știe să mai câștige. Acum am făcut o alianță cu PNL-ul și e bine. Înainte câștigam singuri. Acum nu mai suntem capabili. Problema e cum să facem în alianța cu liberalii să câștigăm", a spus Ion Iliescu.

Declarațiile au fost făcute la o întâlnire cu social-democrații din Sectorul 1 al Capitalei. 

Comentează știrea

admirator
10 decembrie 2011
pai e simplu

Faceti ceea ce promiteti, renuntati la corupti, promovati oameni corecti si saraci (ca sunteti partid al saracilor), renbuntati la proaspetii imbogatiti, goniti mascaricii si fufele! Mai ales la Constanta. Si sigur veti reveni la guvernare. Altfel, ramineti in opozitie sa va reformati, reorganizati etc. Apoi, degeaba va laudati ca ati facut si ati dres. Electoratul nu se invatase -inca- cu demagogii. Acum ii recunoaste de departe si nu mai percuteaza. Nu va surprinde cum ati reusit sa scadeti de la o prezenta la urne de peste 90% la 40-50%? Si de la 80% voturi (66% pentru partid) la sub 30%? Poate nitica autocritica era mai buna!

aurel
10 decembrie 2011
lupta politica s-a schimbat

Revolutia(lovitura de stat defapt ),alegerile pina in 96' se stie cum le-ai cistigat:mineri,frauda,securitate,mituirea populatiei,minciuna,instigare la violenta.Acum cind alti tilhari sint mai puternici,cu bani si putere mai multa,fara oameni curati ,cu interese adevarat nationale( nu ca ponta in stare de orice ptr functia de prim ministru),fara un program real in aceste vremuri tulburi,cu vechile sloganuri dam si iar dam dar de unde nu stim.Electoratul s-a mai desteptat(datorita mijloacelor de informare),chiar si cel de virsta a treia,nu mai pune botu' larice.Singura speranta e satul ,aclo da e teren viran ptr orice partid cu sacosa si cu tuica poti inca sa iei votul,asa ca lupta acolo se va da intre sectia de votare si circiuma din sat.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.597 secunde