Ionuţ Şerbu, după ce a câştigat al doilea mandat la Primăria Ciocârlia: „Vă respect pe toţi!”

456
Ionuţ Şerbu, după ce a câştigat al doilea mandat la Primăria Ciocârlia: „Vă respect pe toţi!” - primar-ciocarlia-1718716109.jpg
Primarul comunei Ciocârlia, Ionuţ Şerbu, le este recunoscător cetăţenilor din comuna pe care o administrează pentru că l-au votat şi a reuşit astfel să câştige cel de-al doilea mandat consecutiv.

„Stimați cetățeni ai comunei Ciocârlia, am lăsat să treacă câteva zile după alegerile locale din acest an, pentru a scrie acest mesaj la rece.

Mă simt onorat să fiu ales pentru funcția de primar în al doilea mandat și vreau să vă mulțumesc din suflet celor ce ați avut și aveți încredere în mine! Voi, locuitorii comunei, dovediți în continuare că se poate și că orice vă puneți în gând, reușiți cu succes! Așa a fost și în data de 9 iunie, ziua în care ați fost alături de mine și echipa mea, de la un tânăr votant, până la cel în vârstă! Pentru mine, toți locuitorii comunei indiferent de vârstă sunt importanti și mă voi implica pentru un viitor mai bun. Vă respect pe toți, chiar și pe cei ce nu au crezut în mine și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință să îndeplinesc alături de echipa mea proiectele care sunt în demers și cele ce vor urma!”, a transmis Ionuţ Şerbu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4188 secunde