Județul Constanța, primul pe țară la subvenții în agricultură

1038
Județul Constanța, primul pe țară la subvenții în agricultură - prefectconstantaclaudiupalas4-1313092884.jpg
Prefectul Claudiu Palaz a instituit un sistem lunar de raportare a plăților sumelor acordate de către Guvern ca subvenții în agricultură pentru a nu exista întârzieri.
Ca urmare a datelor prezentate de primul-ministru Emil Boc la videoconferința de duminică, privind sumele acordate la ultima rectificare bugetară, pentru asigurarea plății la termen a subvențiilor din agricultură, prefectul a analizat cifrele la nivelul județului nostru. În urma monitorizării sumelor acordate până la sfârșitul semestrului I 2011 prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Constanța, reiese că județul Constanța este pe primul loc în țară ca suprafață inclusă în programul de restructurare/reconversie, cu peste 3.500 ha. De asemenea, Constanța este prima clasată și ca sume solicitate și achitate.
"Am instituit un sistem lunar de raportare a plăților acestor sume, astfel încât să continui acest tip de monitorizare și să nu se înregistreze întârzieri la plata subvențiilor față de termenele prevăzute de actele normative în vigoare și în cadrul sumelor alocate de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu această destinație", a declarat prefectul județului, Claudiu Iorga Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde