Kelemen Hunor, liderul UDMR, a treia propunere de premier pe masa preşedintelui

114
Kelemen Hunor, liderul UDMR, a treia propunere de premier pe masa preşedintelui - kelemen-1633964745.jpg

Articole de la același autor

UDMR îşi asumă Guvernarea pe 6 luni cu Kelemen Hunor ca premier. „Acum trebuie să trecem iarna şi dacă nu luam aceste decizii lucrurile vor fi extrem de complicate"spune liderul UDMR.


Potrivit Antena3.ro, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România i-a propus, luni, președintelui Klaus Iohannis un guvern cu premier Kelemen Hunor, timp de 6 luni. Kelemen Hunor a spus că în 6 luni de zile se pot schimba multe și se pot forma majorități, însă România trebuie să treacă peste iarna grea.

„Nu exclud refacerea coaliției, poate reușesc eu dacă nu reușește Cioloș sau Cîţu. Dar peste 6 luni de zile timpul trece. Timpul te ajută să fi mai înțelept, să fii mai responsabil să fii mai calm şi acele șanțuri săpate, pot fi refăcute încet, încet.

6 luni de zile totuși însemnă o perioadă destul de lungă de timp. Ceea ce nu poți faci astăzi s-at putea să reușești peste 6 luni de zile, peste o anumită perioadă. Acum trebuie să trecem iarna şi dacă nu luam aceste decizii lucrurile vor fi extrem de complicate. Mie nu îmi plac Ordonanțele de Urgenţă, dar sunt conștient că atât în ceea ce privește pandemia, creșterea preţurilor la energie, în ceea ce privește alte aspecte legate de PNRR ai nevoi de un guvern cu puteri depline. De aceea cred că nu trebuie să respingem o astfel de posibilitate" a spus Kelemen Hunor care a subliniat că nu susține un guvern Tehnocrat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4706 secunde