Kelemen Hunor: "Vrem o campanie faină, relaxată"

233
Kelemen Hunor:

Articole de la același autor

Kelemen Hunor, candidat al UDMR la alegerile pentru Președinția României, a declarat, ieri, că își dorește o campanie electorală "mai relaxată", în care să vorbească în mod deschis despre problemele societății. 


"Campania noastră va încerca să fie o campanie mai relaxată, fiindcă eu nu trebuie să mă uit la sondaje, nu trebuie să mă uit la cifre, nu trebuie să mă uit cine vine în spatele meu, cine mă prinde din spate. De aceea vom vorbi direct, vom vorbi sincer, deschis, despre toate problemele societății noastre, așa cum o vedem noi. Ținta noastră este să avem mesajele foarte clare și să reușim să aducem aceste mesaje în fața societății. Asta e ținta noastră. Să fie o campanie faină, relaxată, o campanie - dacă se poate - și cu mult umor și să arătăm că se poate altfel. Se poate să existe o viziune pe termen lung și nu neapărat, așa, o luptă viscerală pentru câteva procente și fără să discutăm despre subiecte. În rest, sigur, e bine să avem voturi multe. Vom avea voturile așa cum ne-am obișnuit, probabil. Vom avea voturi și de la români. Și de la maghiari, în primul rând. Și de la toți cetățenii care se gândesc să ne dea votul", a spus el, la B1 TV. 


Totodată, a reamintit că, începând din 1996, UDMR a avut candidat pentru alegerile prezidențiale. Kelemen Hunor a apreciat că o astfel de candidatură din partea Uniunii reprezintă "o chestiune de onoare", având în vedere că există și o "așteptare" în acest sens din partea comunității maghiare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1593 secunde