Kelemen: Varianta "8+2" nu merge, varianta opt nu merge, în rest discutăm

384

Articole de la același autor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Târgu Mureș, că pentru reprezentanții Uniunii nu sunt acceptabile nici varianta de opt regiuni și două județe - Harghita și Covasna, și nici cea de opt regiuni, dar alte variante pot fi discutate.
"Mâine (sâmbătă- n.r.) în Consiliul Reprezentanților Unionali vom formula un punct de vedere, varianta «8+2» nu merge, varianta «opt» nu merge, în rest discutăm", a declarat Kelemen Hunor.
Liderul UDMR a spus că subiectul reformei administrative trebuie acceptat de toată lumea și, dacă nu există consens pentru reforma administrativă în acest moment, ar fi de părere să se amâne până după alegeri acest subiect.
Kelemen a spus că Uniunea nu își dorește instabilitate politică sau economică și reprezentanții UDMR sunt interesați în menținerea coaliției de guvernare din acest moment, precizând că nu este nicio problemă faptul că în unele județe există majorități constituite cu partide din USL sau că reprezentanții Uniunii discută în Parlament cu colegi din toate partidele, indiferent dacă sunt din opoziție sau de la putere.
Întrebat ce va face dacă în CRU de sâmbătă se va vota ieșirea de la guvernare, Kelemen Hunor i-a sfătuit pe jurnaliști să nu se îngrijoreze.
"Niciodată n-am trecut peste voința colegilor, dar să nu vă îngrijorați, fiindcă nu se va vota așa ceva", a spus el.
Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că le-a spus reprezentanților UDMR, la Cotroceni, că maximul pe care îl poate oferi este o formulă de opt județe plus Harghita și Covasna, separat, care să rămână așa cum sunt acum, dar "niciodată unite". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Stire din Politică-Administrație : Consilierii județeni, datori vânduți
Pagina a fost generata in 1.6473 secunde