Klaus Iohannis, despre PNRR: „Situația e destul de bună”

195
Klaus Iohannis, despre PNRR: „Situația e destul de bună” - iohannispnrr-1624559254.jpg
Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înaintea reuniunii Consiliului European, că situația privind aprobarea PNRR este destul de bună, având în vedere că planul este finalizat.

Acesta a spus că preferă ca România să se consulte mai întâi cu Comisia Europeană privind toate proiectele înainte să fie implementate și să nu existe opriri pe parcurs.

„Situația este destul de bună, având în vedere că avem un PNRR finalizat și cred că aceste discuții cu Comisia sunt foarte benefice. Nu ne-ar ajuta o aprobare rapidă fără a merge în profunzime.

Ulterior aceste proiecte trebuie implementate și decât să avem aceste discuții ulterioare pe fiecare tranșă de finanțare, cum din păcate s-a mai întâmplat de multe ori până acum, prefer să avem aceste discuții și clarificări la început, să avem toate aspectele discutate și lămurite cu Comisia, după care să pornim la implementarea proiectelor, în așa fel încât să le putem implementa foarte repede și foarte bine, fără să ne oprim pe parcurs, cum s-a mai întâmplat, din păcate, la fonduri europene, când s-a oprit finanțarea, că proiectul nu a corespuns.

Mai bine sacrificăm încă o lună de zile sau două, clarificăm tot și când este gata pornim și le punem în practică”, a afirmat Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7461 secunde