Klaus Iohannis, discuţie telefonică cu preşedintele Israelului

234
Klaus Iohannis, discuţie telefonică cu preşedintele Israelului - iohannis-discutie-1697202119.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Klaus Iohanns a avut, vineri, o discuţie telefonică cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul convorbirii, preşedintele Klaus Iohannis a condamnat încă o dată atacurile teroriste inacceptabile împotriva Israelului şi a exprimat regretul că aceste acte violente s-au soldat cu numeroase victime în rândul civililor nevinovaţi.

Cei doi preşedinţi au exprimat, totodată, profundul regret pentru faptul că printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se află şi doi cetăţeni români, arată Administraţia Prezidenţială.

„Preşedintele României l-a asigurat pe preşedintele Statului Israel că ţara noastră este pregătită să ofere asistenţă de urgenţă în orice moment, dacă va fi necesar. De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis i-a mulţumit preşedintelui Isaac Herzog pentru sprijinul oferit de autorităţile israeliene cetăţenilor români, în special în ceea ce priveşte repatrierea, până în prezent, în condiţii de siguranţă a celor 2.162 de cetăţeni români”, a informat sursa citată.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului său că România se bazează în continuare pe sprijinul valoros al Israelului în ceea ce priveşte asistenţa acordată cetăţenilor români în aceste vremuri foarte dificile, nu doar pentru Orientul Mijlociu, ci pentru întreaga lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9555 secunde