Klaus Iohannis: "Eu voi obține 35% în primul tur de scurtin, iar Ponta 36%, dar voi câștiga în turul II"

387
2
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Klaus Iohannis, estimează că în primul tur al prezidențialelor va obține 35% din voturile exprimate, premierul Victor Ponta urmând să aibă 36%, el opinând că pentru turul II de scrutin se va mobiliza toată lumea și va câștiga alegerile, cu o prezență mai mare decât în primul tur. 


Iohannis a fost întrebat ce scor crede că va obține în primul tur de scrutin, iar el a răspuns că pentru el estimează 35%, iar pentru Victor Ponta 36%. Liderul PNL și-a arătat disponibilitatea pentru mai multe confruntări publice cu premierul Victor Ponta. "Sunt candidatul ACL, rămân candidatul ACL și am de gând să câștig Președinția", a mai spus Iohannis, răspunzând unor întrebări. Candidatul ACL a mai arătat că va lansa în perioada următoare o carte despre viața sa, aceasta fiind intitulată "Klaus Iohannis, pas cu pas".


De asemenea, el a fost întrebat care este relația sa cu liderii PDL și colaborarea dintre cele două partide ale ACL. "Ne înțelegem mult mai bine decât am crezut că ne vom înțelege. În multe județe s-a produs o apropriere și o colaborare instantanee, până când nici nu am finalizat la vârful partidului înțelegerile", a comentat el relația dintre PNL și PDL. Iohannis și-a exprimat convingerea că toate organizațiile PDL vor fi de partea lui la alegerile prezidențiale.


Comentează știrea

Pintea
24 septembrie 2014
Domnule Presdinte Klaus Iohannis

Zilnic voi spune Votez KLAUS IOHANNIS Presedinte. Pe 10 octombrie 1914 un print german Ferdinand a devenit rege al Regatului Romaniei sub denumirea de Ferdinand l ,un rege iubit de poporul roman sub a carui domnie s-a format Romania Mare. Poate este un semn divin ca dupa 100 de ani sa alegem tot un german , nascut in Romania, Presedintele Republicii , care sa uneasca poporul roman,sa formeze " un stat modern, bazat pe un model liberal de dezvoltare" . Politicienilor damboviteni le este frica Domnule Presedinte Klaus Iohannis pentru ca 20 de ani ne-au mintit si au distrus tara,sacul este gol si nu a mai ramas decit misticismul religios.De ce va votez Domnule Presedinte -va votez pentru prestanta si corectitudinea Dumneavoastra ,ati facut din Sibiu un oras european,civilizat,cu o bogata viata culturala,taxele si impozitele sunt cele mai mici din Romania, . Doresc asemenea sibienilor mandri de Primarul lor sa spun si eu- sunt mandru ca avem asemenea Presedinte.

Mihai
24 septembrie 2014

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1851 secunde