Klaus Iohannis: Îi felicit pe toţi cei care au câştigat mandate la alegerile de ieri

109
Klaus Iohannis: Îi felicit pe toţi cei care au câştigat mandate la alegerile de ieri - c2g9otvkyzgznja4ntc1mmuymzlkztiz-1601310212.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe câştigătorii alegerilor locale să-şi onoreze promisiunile cu "onestitate şi responsabilitate" şi face apel la autorităţi să organizeze tranziţia de putere la nivelul administraţiilor cât mai rapid şi fluent.


"Îi felicit pe toţi cei care au câştigat mandate la alegerile de ieri, dar îi avertizez că nu vor avea deloc o misiune uşoară, pentru că aşteptările oamenilor sunt foarte mari. Îi îndemn, aşadar, să îşi onoreze toate promisiunile cu onestitate şi responsabilitate pentru a demonstra că se află în mod real în slujba celor care le-au încredinţat destinele comunităţilor în care trăiesc. (...) Fac totodată un apel către autorităţile locale să organizeze tranziţia de putere la nivelul administraţiilor cât mai rapid şi fluent. Ne aflăm în plină criză sanitară provocată de pandemia de COVID-19 şi de implicarea tuturor factorilor - centrali şi locali - depinde modul în care reuşim să gestionăm această situaţie complicată", a spus Iohannis, luni, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.015 secunde