Klaus Iohannis, la festivalul de la Salzburg

105
1
Klaus Iohannis, la festivalul de la Salzburg - iohannis117078838695985497940645-1437983789.jpg

Articole de la același autor

Klaus Iohannis în vizită în Austria. Președintele Klaus Iohannis a participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, șeful statului declarându-se un susținător al evenimentelor culturale datorită puterii culturii "de a reuni oamenii". 


Klaus Iohannis vizită în Austria. "Am participat astăzi la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitat de onoare al președintelui Austriei, domnul Heinz Fischer. Festivalul, care se desfășoară în locul nașterii lui Wolfgang Amadeus Mozart, reunește iubitori de muzică, operă și teatru din toate colțurile lumii și reprezintă o tradiție, fiind organizat încă din anul 1920. Cred în puterea culturii de a reuni oamenii și sunt un susținător al evenimentelor culturale, care fac orașele ce le găzduiesc să vibreze, să fie pline de viață, promovând totodată identitatea acelui loc", susține președintele Iohannis într-o postare de duminică pe pagina sa de Facebook. 


De asemenea, președintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere de lucru cu președintele Austriei, Heinz Fischer, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES. 





Comentează știrea

costy
27 iulie 2015
afaceri

Portita spre castiguri! Chiar si oamenii obisnuiti, fara experienta in afaceri, pot castiga bani cu acest sistem cu totul revolutionar! Nu e nevoie sa recrutati oameni sau sa construiti retele! Castigul depinde numai si numai de dvs! Va asteptam in echipa noastra! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1205 secunde