Klaus Iohannis, mesaj către femei

204
4
Klaus Iohannis, mesaj către femei - klausiohannis-1488963953.jpg
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj femeilor cu prilejiul zilei de 8 martie.


"8 Martie este sărbătoarea feminității. Această zi specială este un prilej în plus pentru a le arăta femeilor din viața noastră cât de mult înseamnă pentru noi și cât de recunoscători le suntem pentru rolul lor în familie și în societate. La mulți ani tuturor femeilor!", a scris șeful statului pe Facebook.


Comentează știrea

crestin
8 martie 2017
REFERNDUMUL PENTRU FAMILIA CRESTINA SI FEMITATEA

DOAMNE AJUTA ! CRESTINII IUBESC FAMILIA FORMATA DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE, ROMANII TREBUIE SA FIE FERMI, CAND FAMILIA CRESTINA ESTE PUSA IN PERICOL, CUM ESTE CAZUL PARTENERIATULUI CIVIL, CARE PARTENERIAT CIVIL ESTE IMPUS DE CEI DE PESTE TOT, FARA SA SE TZINA CONT, CA IN ROMANIA CRESTINII ORTODOXI SUNT MAJORITARI, ADICA CE SA FACEM, SA ACCEPTAM ORIENTAREA SEXUALA A UNORA SI ALTORA, PENTRU CA ASA VREA ue, PARDON, ROMANII AU INTRAT IN ue, NU PENTRU ASA CEVA SI ALTELE CARE SE PETREC TOT PE DOS, PE DOS SI IAR PE DOS, MA REPET, FARA CA SA SE TZINA CONT DE ASPIRATZIILE SI DORINTZELE NOASTRE DE CRESTINI, ADICA NOI VOTAM UNA SI SE FACE ALTA, CE VREA ue, VREA prin iubitul lor johanis klaus werner " GUVERNUL MEU, PARTIDUL MEU, POPORUL MEU, TZARA MEA, SASE SAPTE CASE ALE MELE SI CATE OR MAI FI ALE MELE............. " ?! NOI, ROMANII NU AVEM NIMIC CU CEI DE ALTA ORIENTARE SEXUALA, CI AVEM, CE AVEM, CU PATIMA SI PACATUL LOR ?! NOI, OAMENII TREBUIE SA NE RUGAM PENTRU INTOARCEREA LOR PE CALEA CEA BUNA, CA SA NU PIARDA MANTUIREA, DOAMNE AJUTA !!! UN CRESTIN PENTRU ALT OM CARE ESTE TOT CHIPUL LUI DUMNEZEU, DOAMNE AJUTA-L !

ROMAN CRESTIN
8 martie 2017
DIN LIPSA DE DOCUMENTARE SARBATORIM PE : 8 MARTIE SI ALTE

VA ROG, CITIZI ARTICOLUL : CE ESTE, DE CE A FOST INFIINTATA " ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII ", PE 8 MARTIE SI CARE ESTE ADEVARATA ZI A FEMEII CRESTINE

Harașo
8 martie 2017
Comentariu

Asta cu Iohannis imi place.Baga si textul ala cu Soros sau imperialismul american. Harașo comentariu !

Răspuns la: REFERNDUMUL PENTRU FAMILIA CRESTINA SI FEMITATEA
Adăugat de : crestin, 8 martie 2017
DOAMNE AJUTA ! CRESTINII IUBESC FAMILIA FORMATA DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE, ROMANII TREBUIE SA FIE FERMI, CAND FAMILIA CRESTINA ESTE PUSA IN...
Om
8 martie 2017
Söröș Georgică

Söröș are origine iudaică, asemănătoare cu klara zetkin, care determinat sărbătorirea "primului"in lume și totodată în aceiași zi, zice-se, ziua femeii, sărbătoare care inițial nu are la bază nici un sărbătorit, cum se mai spune "formă fără fond,fără conținut " Ce este " purimul ",vă rog, documentați-vă și veți afla totul și care a fost motivul introducerii așa zisei sărbători a femeii ? La români, ziua femeii creștine, este sărbătorită, în a treia duminică după ÎNVIEREA DOMNULUI, adică de ziua mironosițelor femei și de Buna Vestire, in 25 martie, când sărbătorim mama creștină, adică pe Maica Domnului ! Scutiți-ne și dați-ne pace cu "sărbătorile" de import, care nu au sărbătorit, românii vor sărbătorile românești creștinești, că-s frumoase si ne bucurăm din plin / din suflet de ele ! Fiecare minoritate din România, serbează și nu le impunem și nici nu ne cer, ca să facem / să facă ce vrea careva, asta înseamnă respect și bun simț ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4867 secunde