Klaus Iohannis participă, alături de Volodimir Zelenski și Joe Biden, la un teleton internațional în sprijinul Ucrainei

178
Klaus Iohannis participă, alături de Volodimir Zelenski și Joe Biden, la un teleton internațional în sprijinul Ucrainei - klaus7-1648400133.jpg

Articole de la același autor

Un teleton internațional de caritate în sprijinul Ucrainei, Save Ukraine — #StopWar, are loc astăzi, de la ora 18:30, anunță Ambasada Ucrainei în România. Evenimentul va uni aproape întreaga lume și va reuni peste 50 de participanți, inclusiv mari muzicieni (Sting, Fatboy Slim), voluntari, sportivi, activiști publici și lideri politici din multe țări, care vor apela pentru sprijinul Ucrainei. 


Potrivit Digi24 dintre liderii politici ai multor state, care se vor adresa audienței sunt președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, președintele României, Klaus Iohannis, președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, președintele Poloniei, Andrzej Duda, potrivit Ambasadei Ucrainei.

Printre vedetele internaționale care vor cânta în cadrul teletonului se numără Sting, Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille, BrainStorm, Beissoul & Einius, Salvador Sobral, Idina Menzel, Nino Katamadze și alții.

Emisiunea este transmisă de la Varșovia, pe baza canalului Televiziunii Poloneze TVP, și preluată de televiziunile din mai multe țări, dar poate fi urmărită și pe YouTube.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5111 secunde