Klaus Iohannis se arată optimist în legătură cu pandemia de coronavirus

346
Klaus Iohannis se arată optimist în legătură cu pandemia de coronavirus - iohannisoptimist-1605893191.jpg
Președintele Klaus Iohannis s-a arătat optimist, vineri, cu privire la evoluția pandemiei de COVID-19, însă a precizat că lucrurile vor arăta mai bine dacă avem răbdare și respectăm măsurile impuse de autorități. De asemenea, președintele a anunțat că săptămâna viitoare va avea discuții cu reprezentanții MAI, MApN și ai Ministerului Sănătății despre campania de vaccinare, care este o chestiune de securitate națională.

„Datele de astăzi ne arată că avem motive pentru un optimism moderat - moderat. Vedem că nu a crescut numărul de cazuri față de zilele anterioare și cred că se confirmă ceea ce spun de câteva zile încoace, că, în ceea ce privește numărul de cazuri noi, ne situăm pe un platou. Tot astăzi am putut să observăm că numărul persoanelor vindecate este aproximativ egal cu numărul persoanelor care, din păcate, au fost detectate cu această boală. Să vedem dacă, în zilele următoare, acest trend se confirmă. Putem să spunem însă deja că măsurile care au fost luate de autorități au fost măsurile corecte, au fost măsurile adecvate”, a transmis președintele.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe cetățeni să aibă răbdare și să respecte în continuare măsurile, astfel încât în cel mult două săptămâni să vedem o îmbunătățire a situației.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8393 secunde