Klaus Iohannis se laudă cu RO-Alert la summitul COP27: „Aceste sisteme trebuie extinse la nivel global”

178
Klaus Iohannis se laudă cu RO-Alert la summitul COP27: „Aceste sisteme trebuie extinse la nivel global” - klaus-1667928719.jpg

Articole de la același autor

Președintele României a lăudat sistemul Ro-Alert, la Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27) de la Sharm El-Sheikh și a spus că acesta ar trebui extins la nivel global.


Klaus Iohannis a participat marți, la masa rotundă pe tema „Schimbările climatice și sustenabilitatea comunităților vulnerabile”, în marja Conferinței Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27) de la Sharm El-Sheikh din Egipt.


Președintele României a vorbit despre măsurile privind gestionarea riscurilor asociate dezastrelor și a subliniat importanța sistemelor de alertă timpurie.

Cu această ocazie, Klaus Iohannis a lăudat sistemul Ro-Alert care poate transmite mesaje pentru a avertiza populația civilă cu privire la fenomenele meteorologice extreme și le-a transmis celorlalți lideri prezenți la summit că astfel de sisteme trebuie extinse la nivel global.Citește mai departe






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.654 secunde