La Cernavodă, continuă lucrările de extindere a rețelei de termoficare

344
Potrivit unui comunicat de presă, administrația locală de la Cernavodă continuă și anul acesta lucrările de extindere a rețelei de termoficare astfel încât toți locuitorii orașului să beneficieze de apă caldă și căldură în condiții civilizate.
Anul trecut, a fost extinsă rețeaua termică secundară de încălzire și apă caldă menajeră pe străzile Dobrogeanu Gherea, Milcovului, 24 ianuarie și Tudor Vladimirescu, beneficiind de condiții civilizate aproximativ 150 de locuințe.
La sfârșitul anului trecut, au început lucrările și pe străzile Lt. Mușat și Octav Băncilă. Rețeaua se va extinde pentru 40 de gospodării de pe aceste străzi. Din cauza vremii nefavorabile, lucrările au fost oprite, urmând să înceapă în momentul în care timpul va permite.
În același comunicat se mai precizează că, recent, a fost emisă autorizația de construire pentru extinderea rețelei de termo-ficare și pentru strada Vasile Alecsandri pe care sunt amplasate 27 de locuințe. Lucrările vor demara în cel mai scurt timp.
Toate lucrările de extindere a rețelei termice secundare de încălzire și apă caldă me-najeră sunt suportate de la bugetul local.
La sfârșitul lunii trecute, în ședința consiliului local a fost aprobat tariful de livrare a energiei termice. Astfel, aleșii au fost de acord să fie menținut prețul local facturat populației la valoarea de 69,75 lei/gcal la fel ca și anul trecut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8166 secunde