La Mangalia, se plătește cea mai scumpă căldură din România

2445
11
La Mangalia, se plătește cea mai scumpă căldură din România - paulfoleanu13198320691319834599-1319885124.jpg

Peste 10.000 de flyere au fost împărțite în orașul Mangalia de consilierul local PDL Paul Foleanu, care a dorit să aducă la cunoștința cetățenilor de ce vor scoate mai mulți bani din buzunar, în această iarnă, pentru plata căldurii.

"La Mangalia, plătim cea mai scumpă căldură din România, după ce primarul Claudiu Tusac a scumpit gigacaloria de trei ori. Am aflat cu stupoare, de la Prefectura Constanța, că, în ședința extraordinară de consiliu din data de 29.09.2011, a fost adoptat proiectul inițiat de primarul Tusac, prin care se majorează prețul de facturare al energiei termice pentru populație de circa 3,5 ori față de anul trecut", spune Paul Foleanu.
El povestește că, pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de consiliu din data de 29.09.2011, primarul Tusac a introdus "mișelește" un proiect inițiat de el, prin care se stabilește ca preț de facturare a energiei termice suma de 457,98 lei, la care se adaugă TVA, adică 567,89 lei pentru o gigacalorie.
"Nu am votat acest proiect, iar secretarul de ședință a comunicat în sală că a fost respins, deoarece nu a întrunit decât nouă voturi din cei 19 consilieri ai Mangaliei", a precizat Foleanu.
Pentru a îndepărta orice suspiciune, consilierul a ținut să precizeze și numele consilierilor care au votat pentru proiectul lui Tusac: Gheorghe Mazâlu, Daniel Slăvescu, Mihai Voicu, Bogdan Maganu, Constantin Filimon, Bogdan Filip, Marian Crăciun, Ioan Negrea și Dănuț Moldovan.

În altă ordine de idei, consilierii liberali, Ion Petcu (PSD) și Ion Mincă, de la PC, nu au fost prezenți când s-a votat proiectul respectiv, iar consilierii Paul Foleanu (PDL), Ioan Griguță (PDL), Ion Anghel (PRM) și Vasile Olan (PC) au votat împotriva majorării prețului la căldură.
"Consider că acest proiect de majorare a prețului pentru populație, de la 165 de lei la 567,89 lei/gigacaloria, este un atentat la buzunarele cetățenilor din Mangalia, aceștia nemaiavând nici măcar posibilitatea de a se debranșa la această dată. Îl somez public pe acest individ, care se joacă de-a primarul Mangaliei, să convoace ședință de consiliu extraordinară și să anuleze hotărârea de triplare a prețului la căldură, prin care condamnă la plată 80% din po-pulația Mangaliei", a mai spus Paul Foleanu.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admirator
29 octombrie 2011
Tusac ai Mazare

vor sa isterizeze lumea impotriva PDL, care a anulat subventia gigacaloriei. Primul a triplat, al doilea a dublat pretul enegiei termice, ca oamenii sa dea vina pe guvern. Evident, daca vrei sa te debransezi, nu vei reusi. Stiu ei ce fac... Constanta, plateste cele mai mari preturi la gigacalorie -dintre marile orase- iar Mangalia a sarit calul, detinid recordul absolut. Doar prostii vor fi pacaliti sa puna stampila aiurea... Sa vedem citi prosti sunt in Romania.

AntiDobiBoci
29 octombrie 2011
Ziar plin de minciuni

Aloooo,tanti Dobrogea Noua!!!-nu tusac a marit giga.. ,ci BoK cu motz(sa-i mancati motzul de dobiboci si mincinosi ce sunteti)

marian
29 octombrie 2011
minciuni

Nu primarul a marit pretul gigacaloriei oameni buni.Pretul a fost marit datorita faptului ca sa majorat pretul combustibilului de 2-3 ori fata de anii precedenti. Pai acum ca vrea Paul Foleanu sa faca scandal trebuie sa-l si credem?Sa vina cu solutii nu sa bage zanzanie.Pai trebuie cumva ca firma ce da caldura in Mangalia sa plateasca ea tot?Sunt deja o groaza de datorii pe care firma le are de primit.Asa ca cei ce vor sa-si faca campanie electorala in zona sa stea in banca lor.

valea
29 octombrie 2011
pentru marian si toti prostii pesedisti

bai handicapati cu mintea in colturi, de ce la navodari e 178 lei giga iar la mangalia 500 lei? acolo nu tot in romania lui boc traiesc oamenii? de ce la mangalia e cel mai mare pret la caldura din romania? a venit boc si a spus baieti, la mangalia puneti caldura atat, la constanta atat, la navodari atat. totul e mana lui tusac aici care stie ca nu mai castiga primaria in veci asa ca s-a gandit sa mai dea si el un ultim tun. mancatori de cacat ce sunteti

haihui
29 octombrie 2011
n-ai cu cine, valea

@valea, stai calm, sînt cîțiva lătrăi pe aici, cum e dobitocul ăla antidobiboc (vai, ce joc de cuvinte inteligent!), care sînt plătiți de Mazăre la număr de comentarii. Aparatul propagandistic al primăriei. Am întrebat și eu același lucru: cum de Matei, care e tot PSD-ist, a reușit să mențină același preț pe gigacalorie ca anul trecut, iar Mazăre și Tusac nu? Crezi că o să primești vreun răspuns? Nu merită să-ți bați capul cu ăștia, cel mai bine e să-i ignori.

Mangalianul
29 octombrie 2011
Gigacaloria la Mangalia

PDL-ul, prin zvonaci gen neica nimeni Foleanu, a declansat de mult isteria electorala. Asmutind, la fiecare doua zile un atac mediatic impotriva primarului TYusac, urmaresc, de fapt, sa distraga atebtia populatiei de la principalul vinovat-guvernul de adunatura infama, vinovat de genocidul romanilor. Mangalienii nu trebuie sa uite ca acesti consilieri fac circ pe banii nostri si ca n-ar mai trebui alesi niciunul

west
29 octombrie 2011
De vina e rahatul bok

De vina e rahatul bok

inginer
29 octombrie 2011
ne cred tampiti

Mai NEA Paule, crezi ca Tusac dicteaza pretul gicacaloriei? Mata ai idee cam cum se calculeaza acest pret? Nu numai ca ne crezi tampiti, dar ii si tampesti pe destui sarmani, si asta numai fiindca datorita politicii vocea ta se aude...

DobiBoK de serviciu
30 octombrie 2011
Mancatori de BoK

de la: haihui (Sambata, 29 Octombrie 2011 11:57 ) Nenea,Haihui-cred ca ai facut indigestie de la Motzul lu` Bok.Mai bine iti ramanea in gatzi.

cunoscator
30 octombrie 2011
inginer de doi lei

ba baiete, termina cu dezinformarea asta de doi lei ca nu tusac dicteaza pretul cand stim foarte bine ca terminserv a fost luat cu japca de oamenii lui tusac.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz vrea să îl demită pe Tusac
Pagina a fost generata in 0.4735 secunde