Laszlo Borbely, vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă

118
Laszlo Borbely, vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă - borbely2-1638294875.jpg

Articole de la același autor

Consilierul de stat Laszlo Borbely va fi vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN), a anunţat, marţi, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă într-un comunicat de presă.

La reuniunea Adunării Generale a Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN) de marţi, una dintre cele mai reprezentative organizaţii europene în domeniu, a fost stabilit noul Comitet Executiv, iar coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din România, Laszlo Borbely, va avea rolul de vicepreşedinte.

„Veştile bune continuă să apară. După ce am fost anunţaţi că suntem câştigătorii celui mai important premiu ONU pentru inovare în administraţia publică, primim astăzi o nouă recunoaştere a eforturilor noastre de a face România o voce puternică în implementarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă. Vom continua să ne implicăm activ pentru a performa la aceleaşi standarde. Cetăţenii României merită să fie încrezători că suntem în avangarda demersurilor pentru un viitor sustenabil”, a declarat Laszlo Borbely, conform sursei citate.

Preşedintele ESDN va fi în următorul an Daniel Dubas, coordonatorul naţional al implementării Agendei 2030 în Confederaţia Elveţiană. În echipa de conducere, alături de Laszlo Borbely, vor mai fi doi vicepreşedinţi: Annika Lindblom şi Marguy Kohnen, responsabili de probleme de sustenabilitate şi mediu în Guvernul Finlandei, respectiv al Marelui Ducat de Luxemburg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1412 secunde