Deputatul Stelian Ion: „Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noştri va fi şi mai dură”

429
Deputatul Stelian Ion: „Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noştri va fi şi mai dură” - fondstelianioncritica2-1638294949.jpg

Articole de la același autor

De când USR-PLUS nu se mai află la guvernare, membrii alianţei aduc tot mai multe critici actualului guvern format din PNL, PSD şi UDMR. La fel se întâmplă şi cu fostul ministru al Justiţiei, constănţeanul Stelian Ion, cel care îi acuză pe liberali şi pe social-democraţi că şi-au dat mâna pentru a creşte preţul gazelor şi al energiei electrice.

„PSD și PNL lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului. PSD și PNL, profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă. PSD a insistat, la începutul toamnei, să fie constituită o comisie de anchetă privind creșterea prețurilor la energie și gaze naturale. Inițial, PNL a anunțat că va vota împotrivă, dar pentru că PSD i-a ajutat la acel moment la blocarea moțiunii de cenzură a USR, liberalii recunoscători s-au răzgândit și i-au sprijinit pe pesediști pentru constituirea comisiei de anchetă. Acestea sunt faptele. Din 9 septembrie 2021, PSD și PNL și-au dat mâna pentru o nouă mascaradă în parlament sub forma unei comisii de anchetă privind energia”, a transmis fostul ministru al Justiţiei, deputatul Stelian Ion.

El vorbeşte şi despre conflictele pe care le au cele două mari forţe politice cu asociaţiile de mediu care s-au luptat în instanţă pentru a fi evitată construcţia hidrocentralei de pe cursul râului Jiu.

În cazul în care această hidrocentrală ar fi fost construită, râul şi ecosistemul din jur s-ar putea degrada.

„Acum, monstruoasa coaliție dă verdicte și stabilește vinovați înainte chiar ca aceștia să fie audiați. O invitație la audieri adresată asociației de mediu Agent Green susține că reprezentanții acesteia trebuie să dea explicații în legătură cu principalele obiective investiționale a căror realizare a fost blocată ca urmare a demersurilor derulate de Asociația Agent Green. Cum titulatura exactă a Comisiei Parlamentare de Anchetă este cea de stabilire a cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice devine cu atât mai evidentă intenția PSD și PNL de a le pune în cârcă asociațiilor pentru protecția mediului blocarea unor investiții care, se subînțelege, ar fi dus în mintea bolnavă a unor peneliști și pesediști la creșterea prețurilor la energie electrică și la gaze naturale. Pervers demers! În felul ăsta mișelesc, pesediștii și peneliștii lovesc dur în asociațiile de mediu care le-au stricat combinațiile și care au câștigat în instanță procesele prin care au demonstrat clar că prin construirea ilegală a hidrocentralei de pe cursul râului Jiu, la Bumbești Livezeni, în Parcul Naţional Defileul Jiului, s-ar distruge acest râu și ecosistemul din jurul său”, a mai spus fostul ministru.

În final, Stelian Ion anunţă că el, împreună cu toată suflarea din USR-PLUS, nu se va opri să lupte împotriva alianţei PNL-PSD.

Stelian Ion numeşte această alianţă ca fiind o „mafie” şi promite să lupte până la capăt pentru ca viitorul celor care sunt copii acum să nu fie distrus.

„Pentru PSD și PNL justiția reală, din sala de judecată, nu face doi bani, pentru ei contează doar concluziile trase șmecherește în comisii de anchetă politice. Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noștri doar pentru a-și umple buzunarele va fi și mai dură, dar va continua cu toată forța!”, a concluzionat Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2268 secunde