Concurs Lavinia Șandru îl bănuiește pe primarul din Costinești de incendiere

900

Articole de la același autor

Lavinia Șandru, vicepreședintele PIN a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că, în ceea ce privește incendiul de la Costinești care a avut loc zilele trecute și în urma căruia barul de pe plajă al lui Emil Marian a fost distrus, suspect este, din punctul ei de vedere, chiar actualul edil al localității, Traian Cristea. "Emil Marian și-a anunțat candidatura la primăria Costinești prin intermediul soției sale, Monica Marian, în cursul zilei de duminică. Ni s-a spus încă de la început că această candidatură va deranja, fapt pentru care ne-am trezit cu incendiul. Îl bănuiesc pe actualul primar pentru că numai el își dorește atât de mult descurajarea unui adversar", a ținut să precizeze liderul PIN.
Mai mult decât atât, Șandru a acuzat existența "mai multor rețele de complicitate în Costinești, rețele care duc spre centru". Totodată, Lavinia Șandru a declarat convinsă: "Ceea ce s-a întâmplat este o amenințare de ordin politic, ori primarul din Costinești nu are voie să se joace cu așa ceva. Nu suntem, totuși, în statele din America Latină".
În ceea ce privește listele de candidați PIN pentru primăriile din județ Șandru a menționat că, pentru moment, acestea nu sunt definitivate și că de aceea nu pot fi făcute publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9565 secunde