Legea asistenței sociale poate fi adoptată prin procedură parlamentară

405
Purtătorul de cuvânt al PDL, deputatul Sever Voinescu, a arătat că partidul său rămâne încrezător în posibilitatea ca noua lege ce va reglementa sistemul de asistență socială va putea fi adoptată la Cameră în mod rapid, după ce va trece prin adoptare tacită la Senat.

"PDL rămâne decis să adopte Legea asistenței sociale și suntem convinși să o vom vedea adoptată în cel mai scurt timp. Noi credem că se poate adopta Legea asistenței prin procedură parlamentară, dar avem în permanență în vedere și varianta asumării, însă evident suntem mobilizați pentru varianta firească, normală, a adoptării legii. Suntem convinși că, odată ce va ajunge la Cameră, lucrurile se vor desfășura firesc și, în interes național, vom avea această lege adoptată foarte rapid", a declarat Voinescu, după ședința de astăzi a Biroului Permanent Național al PDL.

Vicepreședintele democrat-liberal a arătat totuși că PDL ia în calcul varianta asumării răspunderii în cazul în care opoziția va determina o prelungire excesivă a procedurii parlamentare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce se reunește CODA la sediul PDL
Pagina a fost generata in 0.4864 secunde