Legea organizării administrative se va relua după alegeri

195
Vicepreședintele UDMR Laszlo Borbely susține că nu sunt create condițiile pentru adoptarea Legii reorganizării administrative ori a Legii Sănătății, întrucât este an electoral. El a adăugat că sunt păreri diferite legate de privatizarea caselor de asigurări de sănătate.

Întrebat dacă anul acesta ar putea fi adoptate Legea Sănătății și Legea Reorganizării administrativ-teritoriale, liderul UDMR a răspuns că cele două acte normative trebuie discutate, dar în an electoral nu este posibil să fie adoptate aceste două legi.

"De fapt, la Legea Sănătății au fost pornite discuții cu unele organizații profesionale. Sunt unele păreri diferite în legătură cu privatizarea caselor de asigurări de sănătate, păreri ce trebuie discutate", a argumentat Laszlo Borbely.

În opinia sa, cele două legi vor trebui adoptate mai mult ca sigur după alegeri. El a precizat că documentul privind pachetul minim de servicii în sănătate este finalizat la nivelul Ministerului, reamintind că este și unul dintre angajamentele cu FMI ca acest pachet minim să fie decis în acest an. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Alegerile UMC au întrunit cvorumul
Pagina a fost generata in 0.4257 secunde