Liberala Alina Gorghiu, propusă pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților

442
1
Liberala Alina Gorghiu, propusă pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților - 1313652766alinagorghiu1-1346749910.jpg
Deputatul liberal Alina Gorghiu a fost propusă în plen pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, după ce PSD a cedat o funcție de vicepreședinte, pe care a ocupat-o Florin Iordache, în favoarea PNL.

PSD a propus pentru funcția de vicepreședinte pe Viorel Hrebenciuc, pentru cea de secretar pe Georgian Pop, pentru chestor pe Nicolae Bănicioiu. Lider de grup va fi Marian Neacșu.

Potrivit Agerpres, propunerile PDL sunt pentru funcția de vicepreședinte Ioan Oltean, pentru secretar - Clement Negruț, care îi ia locul lui Dumitru Pardău, iar pentru funcția de chestor Gheorghe Albu. Lider de grup rămâne Mircea Toader.

Grupul progresist a propus pentru funcția de vicepreședinte pe Eugen Nicolicea. Lider de grup este Luminița Iordache.

PNL a propus pentru funcția de vicepreședinte pe Alina Gorghiu, pentru cea de secretar pe Cristian Buican, pentru cea de chestor pe Dan Motreanu. Lider de grup a rămas Călin Popescu-Tăriceanu.

Grupul minorităților a propus pentru funcția de secretar pe Niculae Mircovici. Lider de grup rămâne Varujan Pambuccian.

UDMR propune pentru funcția de chestor pe Deneș Sereș. Lider de grup a rămas Mate Andras.

Noua componență a Biroului permanent al Camerei va fi votată în plen prin vot secret cu bile.

Comentează știrea

GPM
4 octombrie 2012
GPM

Direcția Generală a Finanțelor Publice Valcea informeaza ca, pe websiteul Ministerului Finanțelor Publice, la adresa www.mfinante.ro, categoria Transparență decizională, marți, 2 octombrie a.c., a fost publicat și poate fi consultat Proiectul de Hotărâre privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale și alte taxe asimilate acestora, precum și amenzile aplicabile începând cu anul fiscal 2013.Felix Ilie Seful Departamentului de Comunicare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2475 secunde