Liberalele din Constanța, prezente la Școala de Vară de la Târgu Mureș

212
Liberalele din Constanța, prezente la Școala de Vară de la Târgu Mureș - liberalele1-1564337030.jpg

Articole de la același autor

Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a participat în perioada 26-28 iulie, la "Școala Politică de Vară", un eveniment de tradiție pentru doamnele liberale, organizat anul acesta la Târgu Mureș.


Gazdele evenimentului au fost OFL Târgu Mureș și președintele OFL România, Florica Chercheș.
În cadrul Școlii de Vară au mai fost prezenți Robert Sighiartău, secretar general PNL, Ioan Cristian Chirteș, senator PNL,  europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan și vicepreședintele PNL Florin Roman.


"Școala Politică de vară, cu titlul «Forța în unitate» nu este doar un slogan în cadrul Organizației de Femei Liberale, ci un fapt dovedit și zilele acestea la școala de vară organizată la Târgu Mureș, unde am participat împreună cu femei liberale din toată țara. Am legat noi prietenii, am sudat vechile relații și așteptăm și alte doamne și domnișoare să se înscrie în Partidul Național Liberal pentru a ni se alătura în cele trei runde de campanii ce ne așteaptă. Le întâmpinăm cu brațele deschise pe cele convinse că doar împreună putem schimba actuala guvernare de care ne-am săturat cu toții. Nu putem produce o schimbare doar constatând de pe margine că oricare dintre noi sau copiii noștri poate fi victima unui sistem profund defect. Trebuie să ne implicăm activ! Doar împreună, cât mai multe și mai active putem reuși", a declarat președintele Organizației de Femei Liberale Județul Constanța, Mihaela Scrieciu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4286 secunde