Liberalii constănțeni cer premierului să mute CNADN la Ministerul Transporturilor

69
Liberalii constănțeni cer premierului să mute CNADN la Ministerul Transporturilor - pnlconstanta-1418389692.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că mutarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale la Secretariatul General al Guvernului a avut drept scop subordonarea ei directă premierului și tot el trebuie să fie acum de acord să revină la Ministerul Transporturilor. 
"Reamintim faptul că au existat situații ilare în care un ministru al transporturilor, care nu avea responsabilități în ceea ce privește autostrăzile, primea sarcini de la premier în ședința de Guvern referitoare la construcția unor autostrăzi. Separarea CNADNR de Ministerul Transporturilor și mutarea ei la Secretariatul General al Guvernului a reprezentat un dezastru pentru infrastructura rutieră din România. Din nefericire pentru România, din acest haos instituțional rămânem cu realitatea pierderii a aproape un miliard de euro fonduri europene pentru autostrăzi și cu nefinalizarea Master Planului General de Transport care să stabilească proiectele prioritare", se spune într-un comunicat de presă transmis de PNL Constanța. 
În acest context, Partidul Național Liberal îi cere premierului Victor Ponta ca, odată cu reorganizarea Guvernului, să mute Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale înapoi la Ministerul Transporturilor.
Nu în ultimul rând, Partidul Național Liberal îi solicită premierului să pună capăt bătăii de joc la adresa infrastructurii rutiere din România prin acceptarea revenirii CNADNR la Ministerul Transporturilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2036 secunde