Liberalii constănţeni George Niculescu şi Claudiu Drumea, validaţi secretari de stat

1455
Liberalii constănţeni George Niculescu şi Claudiu Drumea, validaţi secretari de stat - secrcopy-1613318492.jpg

Articole de la același autor

Liderul liberalilor de la malul mării, deputatul Bogdan Huțucă, a reușit să obțină pentru Constanța două posturi de secretari de stat.

Unul dintre acestea este la Ministerul Energiei şi va fi ocupat de fostul prefect George Niculescu, cel care a ratat la „mustață” un loc de senator la alegerile de anul trecut. Cel de-al doilea post de secretar de stat este la Ministerul Muncii şi va fi ocupat de Claudiu Drumea.

Cele două funcţii au fost validate de Biroul Politic Naţional al PNL în cadrul unei şedinţe desfăşurată în format online.

„În conformitate cu procedurile statutare, organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru poziţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii. A existat o evaluare făcută de o comisie desemnată de preşedinţii filialelor judeţene. În urma evaluării, am supus validării Biroului Politic Naţional 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea Executivului”, a afirmat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

El a explicat că au fost susţinute deopotrivă persoane care au făcut parte din Guvernul său, dar şi reprezentanţi noi, figuri cunoscute.

„Am susţinut în continuare reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus. De asemenea, am luat decizia de a susţine reprezentanţi noi, dar figuri cunoscute, precum Lucian Heiuş, care a fost deputat şi va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor, Rodica Cherecheş, deputat al PNL, care va gira funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii. În ceea ce priveşte reprezentanţi ai PNL care

şi-au desfăşurat activitatea, aş menţiona pe Ionel Scrioşteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, pe Aurel Simion, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, şi pe Gheorghe Ştefan, tot secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Am mers în anumite situaţii pe continuitate. De asemenea, am stabilit reprezentanţi pe care i-am considerat potriviţi să gireze funcţii publice”, a adăugat Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4795 secunde