Bogdan Huţucă: „Avem ocazia să redăm Parlamentului rolul său constituţional”

422
Bogdan Huţucă: „Avem ocazia să redăm Parlamentului rolul său constituţional” - bogdanhutuca2-1612204032.jpg

Articole de la același autor

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a anunțat, luni, care sunt prioritățile partidului din care face parte în această sesiune parlamentară.

„Începem o nouă sesiune parlamentară, ocazie cu care vom reda Parlamentului rolul său constituțional, acela de a dezbate și de a vota legi. Din păcate, în guvernările socialiste, Parlamentul a ajuns o anexă a Guvernului, ceea nu poate fi acceptat. De acum, Parlamentul va fi un partener loial și onest în relația cu Guvernul și sunt sigur că împreună vom reuși să votăm legi bune pentru români”, a spus deputatul Bogdan Huţucă.

Printre altele, el a menţionat cele cinci priorităţi din această sesiune parlamentară.

„Prioritățile noastre în această sesiune sunt: înfrângerea epidemiei de coronavirus, iar asta se va realiza prin păstrarea unor măsuri de protecție și prin vaccinare, luarea unor măsuri bune pentru depășirea crizei economice globale, înlăturarea efectelor nocive generate de guvernările socialiste în special în economie și justiție, reducerea deficitului bugetar și scăderea cheltuielilor statului, votarea unui buget care să pună bazele dezvoltării și modernizării României. Sunt sigur că vom reuși să facem toate aceste lucruri, mai ales că pentru prima dată după foarte mulți ani există o colaborare corectă între Administrația Prezidențială, Parlament și Guvern”, a mai spus liderul liberalilor din Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5921 secunde