Liberalii constănțeni pleacă la București cu 40 de autocare

502
Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a convocat astăzi o ședința în cadrul căreia a oferit detalii cu privire la modul în care a fost pregătită plecarea la protestul ce se va desfășura mâine la București. Dragomir a explicat că cel puțin 1.000 de liberali din județul Constanța vor pleca mâine cu cele 40 de autocare puse la dispoziție de conducerea partidului. La aceștia se vor alătura și alți membri PNL ce se vor deplasa cu mașinile personale, precum și alți liberali constănțeni aflați deja la București.

De partea organizatorică a participării liberalilor constănțeni la protest s-a ocupa Septimiu Bourceanu, care a avut sarcina de găsi metodele optime ca toți participanții să fie în siguranță și să aibă condiții bune de drum.

Referitor la modul în care se va desfășura manifestația în capitală, Dragomir a replicat: "Știm că la ora 15.30 trebuie să fim la Arcul de Triumf. Ruta o vom afla în cursul zilei de astăzi, ni se va comunica cum anume vom proceda concret".

Potrivit liderului liberal, pe lângă cei 1.000 de liberali, tot mâine vor pleca spre București un număr similar de membri PSD Constanța. Decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri a membrilor USL ce a avut loc în cursul zilei de ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : PSD va participa la mitingul USL
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Palaz cere anularea avizului de protest
Pagina a fost generata in 0.3539 secunde