Liberalii constănțeni vor milita "total" pentru Mircea Geoană

412
În cadrul conferinței de presă susținute ieri de liberali, senatorul Puiu Hașotti a profitat de ocazie pentru a se adresa, prin intermediul camerei de filmat a TV Neptun ("avem televiziune, dar n-avem "Cuget Liber"", a glumit el, sesizând destul de târziu echivocul formulării), electoratului PNL și al lui Crin Antonescu, în scopul de a promova acordul încheiat cu PSD pentru susținerea lui Mircea Geoană.
PNL poate astfel să existe pe eșichierul politic și să-și promoveze proiectele pentru România, spun atât senatorul Hașotti, cât și președintele PNL Constanța, George Dragomir.
Principala acuză a liberalilor la adresa lui Traian Băsescu este ruperea unei facțiuni din PNL și amenințarea că va distruge acest partid. Prin opoziție, Mircea Geoană este văzut nu ca un dușman, ci ca un adversar politic. "Decât un guvern Boc 3, mai bine un guvern jumătate PSD, jumătate PNL+UDMR, un guvern în care noi, liberalii, să avem un cuvânt greu de spus în politica econo-mică a României", spune Hașotti.
El a mai declarat că PNL se va implica total în campania pentru Mircea Geoană și că din partea PD-L nu a existat nicio tentativă de negociere a voturilor liberalilor. George Dragomir a ținut să precizeze că, atunci când Bă-sescu nu va mai fi președinte și nu va mai fi primit în PD-L, nu exclude o colaborare cu acest partid.
Rugat să comenteze rezultatul votului din diaspora, unde Bă-sescu a obținut aproape 60 la sută, fiind urmat de Crin Antonescu și, abia pe locul 3, de Mircea Geoană, Hașotti a spus că președintele i-a manipulat pe românii de peste hotare, în cinci ani de mandat având mai multe ocazii să ajungă la ei decât contracandidații
săi.
Puiu Hașotti a ezitat, dar până la urmă și-a manifestat dezaprobarea față de interdicția pe care PSD Constanța a aplicat-o jur-naliștilor constănțeni aflați în opoziție cu administrația locală, de a participa la conferințele de presă ale acestui partid.
Cu privire la faptul că Mircea Geoană, președintele PSD și candidatul alianței PSD+PNL la președinție nu a răspuns la scrisoarea deschisă din partea ziarului "Cuget Liber" pe această temă, Hașotti a spus că probabil nu a avut timp și a glumit spunând că-i va strecura un bilețel, iar George Dragomir și-a manifestat convingerea că vom primi un răspuns.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5601 secunde