Liberalii din Constanța, întâlniri electorale cu cetățenii județului

154
1

Articole de la același autor

Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Parlamentul României au continuat acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenți în rândul cetățenilor din județul Constanța. 


Alături de consilieri județeni, de membri ai BPJ al PNL Constanța, de numeroși tineri, de primari, viceprimari și de echipele liberale locale, candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezenți în localitățile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independența, Poarta Albă, Siliștea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea și Techirghiol. Aici, candidații PNL Constanța au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Național Liberal. 


Concomitent, au fost organizate acțiuni de campanie electorală și în mai multe zone ale municipiului Constanța.


Prezent la acțiunile electorale din județ, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanța are un program intens de acțiuni electorale, astfel încât candidații liberali să fie cunoscuți de cât mai mulți dintre locuitorii județului. 


"România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloș și de un Guvern de oameni competenți, bine pregătiți, care să fie sprijiniți de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanța poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni onești, profesioniști, total nouă. Ne dorim să oferim speranță celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică", a comentat liderul PNL Constanța. 


Comentează știrea

Cetățean și creștin
21 noiembrie 2016
Ce dorești pnl ?

Mi-ar fi rusine, daca as fi in locul pnl=pdl, sa merg, si sa mai cer votul oamenilor, cand cu ani in urma, pe timpul lui basescu si boc, atzi taiat : salariile si pensiile oamenilor nevoiasi si obiditzi din tzara aceasta, bogata cu oameni saracitzi de voi, polticienilor avizi de bogatzie si lux, ce intrece orice imaginatzie omeneasca cu mintea la DUMNEZEU si la aproapele, de care voua nici nu va pasa, in timpul lui johanis si ciolos, va ganditzi doar cum sa va maritzi veniturile voastre / tuturor, "va pasa" de oameni doar in campaniile electorale, dupa care sporitzi : averile si luxul vostru, noi suntem consideratzi prostii voastri, noi care prin votul nostru, va punem in functziile pe care le ocupatzi, ca sa ne purtatzi de grija, si voi ne furatzi si ne jegmanitzi fara mila, RUUUUUSINE ! DONALD TRAMP, noul presedinte ales pentru Casa Alba din SUA, a spus ca nu vrea salariu de presedinte, deci, sa fie un exemplu si pentru nesatuii / avizii nostri conducatori, politicieni si preotzi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5581 secunde