Liberalii Eugen Bola și Ionel Spătaru se întorc în avocatură

1335

Articole de la același autor

După ce au existat suspiciuni că se va retrage din PNL pentru a deveni membru PSD, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), inspector-șef Eugen Bola, a respins un astfel de scenariu.
"Eu am fost și rămân membru PNL. Nu aș avea nici un motiv să trec în PSD. De ce? Doar pentru a salva un post?", a pus problema el. El a negat, de asemenea, că ar fi primit oferte din partea social-democraților sau că ar fi supus unor presiuni politice.
În situația în care va fi înlocuit, Bola a spus că se va întoarce în avocatură. În plus, el nu intenționează să apeleze la serviciile de asistență pe care i le vor asigura liberalii pentru a contesta măsura înlăturării sale din funcția de director al ITM. "Nu cred că se pune problema în cazul meu și nu voi face nici un fel de contestație", a mărturisit el.
Aceeași atitudine a avut-o și tânărul liberal Ionel Spătaru, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța. Nici el nu are de gând să conteste în vreun fel înlăturarea sa din funcția pe care o deține, susținând că se va întoarce, asemenea lui Bola, în Barou. "Am înțeles care este poziția PNL în cazul funcționarilor publici și al înalților funcționari publici, de a-i sprijini în aceste abuzuri, dar nu este și cazul meu pentru că nu mă încadrez în aceste categorii", a declarat el. Mai mult, el a fost de acord cu realizarea unui proiect de lege care să reglementeze schimbarea directorilor odată cu schimbarea guvernării. "Mi se pare că acum ne confruntăm cu o lipsă de transparență. Dacă ar exista un astfel de proiect de lege, lucrurile ar fi mult mai clare, mult mai transparente", a ținut să precizeze el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8207 secunde