Liberalii nu vor participa, astăzi, la ședința de asumare a răspunderii

328
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri că în ședința Biroului Politic Central al partidului s-a decis ca parlamentarii liberali să nu participe la ședința în care Guvernul își va angaja răspunderea, decizie care urmează a fi discutată cu grupurile reunite.
Cât privește discursul din Parlament al președintelui, care are loc după ședința de angajare a răspunderii, președintele PNL a precizat că parlamentarii liberali vor veni să-l asculte. "Noi ne comportăm normal, instituțional", a motivat el prezența, "din respect pentru instituția parlamentară, pentru instituția preziden-țială și pentru sensul comunicării demo-cratice și constituționale".
"În momentul în care mâine (n.n. azi) vom avea asumarea de către premier în Parlament, vom întreba limpede pe cei de la UDMR dacă semnează sau nu moțiunea de cenzură și vom anunța că ținem această inițiativă deschisă pentru oricare dintre parlamentari, inclusiv cei ai puterii", a afirmat Antonescu, referindu-se la depunerea unei moțiuni de cenzură.
În privința textului moțiunii de cenzură, Antonescu a precizat că mai este timp pentru redactarea ei. "Ea nu a fost redactată în text, dar tema e foarte clară. Nici nu trebuie să muncim foarte mult la text, e deja vocea străzii, e vocea societății", a comentat președintele PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.5475 secunde