Liberalii pregătesc lansarea în teritoriu a programului "Pentru o nouă economie"

2032
Liberalii pregătesc lansarea în teritoriu a programului
Tinerii și seniorii liberali s-au întrunit în acest week-end la malul mării, într-o serie de ședințe pentru a dezbate și stabili noile căi de atac ale formațiunii politice.
Președintele Filialei Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că liberalii vor prezenta opiniei publice în următoarea perioadă noul program politic și economic. Programul intitulat "Pentru o nouă economie" va fi dezbătut în teritoriu în următoarele două săptămâni și adoptat ulterior, într-o nouă Delegație Permanentă.
Gheorghe Dragomir a mai afirmat că liberalii s-au pregătit și pentru noua sesiune parlamentară, el promovând mai multe măsuri economice.
"Am lucrat la inițiative legislative în domeniul fiscal și acelea vizează măsurile pe care România trebuie urgent să le ia și care vor fi dezbătute în comisiile de specialitate. Sper să aibă votul chiar și al celor care sunt acum la putere", a explicat liderul liberalilor constănțeni.
Potrivit lui, aceste inițiative urmăresc "reducerea impozitelor și taxelor, revenirea TVA-ului la 19%, impunerea unei cote de 5% la produsele alimentare și construcții de locuințe și anumite servicii care cer acest lucru, reintroducerea taxei forfetare la microîntreprinderi așa cum a fost până în anul 2009".
Gheorghe Dragomir a precizat, totodată, că susține micșorarea fondurilor speciale și a taxelor pentru angajați și angajatori și va promova măsurile de stimulare a agentului economic pentru a angaja forța de muncă. El a vorbit aici despre asigurarea de facilități pentru societățile care angajează șomeri și chiar reducerea unor contribuții la 50%, luând povara de pe spatele statului și încercând să fie dinamizată activitatea economică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3838 secunde