Liberalii pregătesc o moțiune împotriva ministrului Educației

206
2
Liberalii pregătesc o moțiune împotriva ministrului Educației - ludovicorbanpnl8-1503420549.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că liberalii iau în calcul depunerea unei moțiuni de cenzură, dar și a unei moțiuni simple împotriva ministrului Educației, Liviu Pop.

El a precizat că depunerea unei moțiuni de cenzură rămâne de actualitate.

"Vom depune moțiunea de cenzură, dar o vom depune când vom avea cele mai mari șanse de a obține maximum de voturi în Parlament împotriva Guvernului Tudose. Sesiunea asta. Nicio sesiune fără moțiune, este un slogan care a fost lansat de un liberal", a spus Orban.

Liberalul a menționat că are discuții cu parlamentari ALDE pentru susținerea moțiunii de cenzură, însă a refuzat să indice cu cine anume.

El a indicat că liberalii iau în calcul și depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Educației, Liviu Pop.

"Se pare că, pe furiș, noaptea ca hoții, a devenit un mod de lucru pentru Guvernul Tudose și pentru miniștrii Guvernului Tudose. Ministrul Educației, sindicalistul habarnist, pe numele lui Liviu Pop, a operat la fel. Vineri, la ora 22.00, a trimis niște faxuri în 13 județe, prin care a demis 13 inspectori generali școlari care practic își dobândiseră pozițiile respective în urma unor concursuri, organizate de Ministerul Educației, având contracte de management pe perioade de patru ani de zile. În spatele acestor demiteri se ascunde un lucru care, după opinia mea, nu a fost sesizat, dar pe care noi îl arătam cu degetul. Acești inspectori generali școlari au fost demiși pentru că au refuzat să asculte ordinele baronilor PSD din județele respective care le-au solicitat ca la concursurile pentru directori de școli să pună toți PSD-iștii fără pregătire, fără experiență managerială și competență profesională, să îi pună directori de școli în cadrul concursurilor pe care le organizează inspectoratele școlare. PSD urmărește ca un fir roșu să-și pună cadrele politice, clientela politică lipsită de profesionalism în pozițiile de directori de școli", a afirmat Orban.

Comentează știrea

Lazar
23 august 2017
Liberali Motiune

Dl Orban va vad un om serios mai ascult si eu pe la Tv declarati politice de ale dvs ,daca dvs credeti ca cu infractorul de Parlamentar PNL secretar la Filiala C-ta veti avea succes cu motiuni contra PSD-ului,va inselati amarnic ca si deja ati fost si vanduti la PSD-sti va explica un membru de pardid cu state vechi cred ca nici nu ati inteles ce sau ce a insemnat Partidul Comunist sau securitate,poate Boroianu va o poate explica mai pe intelesul Liberalirol daca intr-adevar sunteti cu toti liberali.

Gigi
23 august 2017
Mortua est !

Ideea ca PNL -ul se va revigora cumva , in secolul urmator , tine deja de glumele cu Bula ! La alegeri - viitoarele alegeri - veti afla , ce panarame minuscule ati ajuns !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6127 secunde