Liberalii sunt dispuși să meargă pe mâna unui pesedist la alegerile locale din 2012

733
Liberalii sunt dispuși să meargă pe mâna unui pesedist la alegerile locale din 2012 - 88c684398fdcd02e0cf958f8ddb068d6.jpg
Liberalii au încheiat și anul 2010 tot cu promisiunea de a ne oferi în noul an un nume pentru Primăria Constanța. Același lucru s-a întâmplat și în 2009, singura diferență fiind acum că zvonurile îl dau pe Nicolae Nemirschi drept posibil candidat, iar liderii PNL nici nu neagă, nici nu confirmă acest aspect, doar pun condiții.
Sâmbătă, liberalii constănțeni s-au reunit în cadrul unei Delegații Permanente, eveniment ce s-a constituit și într-un moment de bilanț pentru partidul condus la malul mării de deputatul George Dragomir. Cu acest prilej, a fost reluat și subiectul alegerilor locale din 2012, mai exact al candidatului pe care liberalii îl pregătesc pentru marea confruntare. A fost readus în discuție, e drept că de către reprezentanții mass-media, numele fostului viceprimar PSD Nicolae Nemirschi, ex-ministru al Mediului, un apropiat al primarului Radu Mazăre.
Președintele PNL Constanța, deputatul George Dragomir, a ținut să facă unele precizări cu privire la acest aspect: "În momentul în care Nicolae Nemirschi se va înscrie în PNL, din acel moment vom discuta dacă devine sau nu candidat pentru Primăria Constanța. Până atunci, tot respectul pentru activitatea pe care a depus-o atât la Primăria Constanța, cât și la minister. Este un om care merită tot respectul".
Dincolo de această invitație voalată adresată fostului viceprimar al lui Mazăre de a deveni liberal cu acte în regulă, liderul PNL Constanța a mai precizat că există în prezent aceleași două nume la care s-a făcut referire și până acum atunci când a venit vorba despre candidați liberali pentru fotoliul de primar al municipiului tomitan. Întrebat dacă Ne-mirschi este unul dintre cele două nume, Dragomir a declarat că "dacă se va înscrie în partid, poate să devină unul dintre cei doi".

2009 - "Un candidat cu notorietate"
Sfârșitul anului 2009 îi prindea pe liberali cu aceeași promisiune și anume aceea că în 2010 vor oferi constănțenilor candidatul cu care vor intra în cursa electorală din 2012. Atunci, Dragomir anunța că este vorba despre "un candidat cu notorietate", acesta putând fi, așa cum a precizat tot Dragomir la vremea respectivă, un "new-entry" în rândul liberalilor.
Rămâne de văzut acum dacă acest new-entry ar putea fi Nicolae Nemirschi, care ar putea îndeplini condiția esențială de acum un an, de a fi "un candidat cu notorietate".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : "Voi candida la Primăria Constanța"
Pagina a fost generata in 1.8848 secunde