Vasile Blaga:

"Liberalii vor negocia cu celelalte partide pentru a ajunge la guvernare"

128
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, după lansarea programului de guvernare, că liberalii lansează public invitația tuturor "posibililor parteneri politici" pentru a crea o nouă majoritate și a ajunge la guvernare.

"Acest proiect de guvernare cheamă potențialii parteneri politici la discuții pentru a crea o majoritate pentru a aduce PNL la guvernare. Sperăm ca programul de guvernare să fie convingător pentru potențialii noștri parteneri politici, și aici ne referim la Parlamentul României, cu excepția PSD", a precizat Blaga.

El a spus că vor urma propuneri de întâlniri cu liderii tuturor partidelor, mai puțin PSD. Întrebat dacă PNL va avea astfel de discuții și cu UNPR, Blaga a răspuns afirmativ. Vasile Blaga a mai spus că PNL nu a lansat până acum invitații la discuții pentru că nu aveau "pe ce" să discute, ci au așteptat lansarea spre dezbatere publică a programului de guvernare. 

Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Sunt doar niște promisiuni"
Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Zi importantă pentru liberali
Pagina a fost generata in 0.5588 secunde