Liberalii vor picheta sediile PDL

427
Liberalii le-au pus gând rău pedeliștilor. În cadrul unei conferințe de presă organizate, ieri, deputatul liberal Gheorghe Dragomir a spus că sunt deciși să ia orice fel de măsură pentru a evita o nouă greșeală în privința Legii pensiilor. "Pe data de 7 decembrie, atunci când va avea loc votul final pe Legea pensiilor, vom picheta sediile PDL, inclusiv cele din Constanța. În acest mod vrem să-i determinăm pe colegii noștri să voteze corect", a precizat deputatul Dragomir.
Reamintim că nemulțumirea liberalilor în ceea ce privește forma în care a fost adoptată inițial Legea pensiilor a fost generată de votul controversat pe respectivul act normativ.
În urmă cu două săptămâni, Biroul Permanent al Camerei a stabilit calendarul reexaminării acestei Legi, urmare a solicitării președintelui Traian Băsescu. Votul final asupra acestei legi urmează să fie dat pe 7 Decembrie.
La capitolul privind procedura de reexaminare, ca urmare a cererii președintelui României, apare reexaminarea Legii sistemului unitar de pensii publice. Biroul permanent a stabilit ca termen de depunere a raportului - 23 noiembrie, termen de depunere a amendamentelor - 29 noiembrie, termen de depunere a raportului înlocuitor - 2 decembrie 2010. Astfel, parcursul legii respectă Regulamentul Camerei, iar pe data de 7 decembrie ar trebui să fie supusă din nou la vot.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Și ei au fost parlamentarii noștri
Pagina a fost generata in 1.4327 secunde