Liberalii vor să asigure electoratul de funcționalitatea USL la Constanța

761
5
Sătui de scandaluri și neînțelegeri, liberii au emis, ieri, un comunicat menit să asigure opinia publică și electoratul constănțean de faptul că USL funcționează în parametrii normali la nivel județean.

În ciuda numeroaselor probleme existente la nivelul unor organizații, precum Năvodari, Mangalia și Cernavodă, conducerea filialei Constanța a PNL menționează că nu au existat întreruperi în comunicarea între partidele componente ale USL. De asemenea, prin intermediul comunicatului, PNL susține că "fiecare dintre parteneri este conștient că interesul național este mult mai important decât interesele politice locale și personale, iar preocuparea principală este maximizarea scorului politic al USL".

Liberalii susțin că discuțiile din interiorul USL sunt axate pe identificarea de proiecte la nivel județean și regional, benefice și necesare pentru Constanța.

Mai mult, după cum se menționează în comunicat, la întâlnirea USL Constanța de la sfârșitul săptămânii trecute, conducerile partidelor componente au fixat un program de întâlniri săptămânale. De asemenea, tot în cadrul întrevederii menționate, s-a stabilit ca USL să îi susțină pe Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, pentru funcția de primar, respectiv cea de președinte al Consiliului Județean. 

Comentează știrea

electoratu'
23 august 2011
Chiar asa au spus ?

Draga USL,ce rost are sa fac asigurarea la tine ? Eu nu am facut nici asigurarea obligatorie.Nu-mi vine sa cred.Am citit de zece ori:"...interesul național este mult mai important decât interesele politice locale și personale,iar preocuparea principala este maximizarea scorului politic al USL" Domnule USL,esti batran, ragusit,sforai in somn,ti-ai pierdut vocea,iar muzicuta ai furat-o de la PDL.Daca lucrezi cu Mazare,eu nu am incredere in polita ta de asigurare.

Politrucus
23 august 2011
Despre oamenii politici romani in general si despre caricaturile politice constantene,in special.

Că politica-i o curva, s-a mai spus, nu-i noutate Și de-aceea poate-i plină de pești și prostituate. Toți școliți, minți ascuțite, ce știu să-nvârtă cum vor, În discuții elevate, mintea bietului popor. Se întorc cum bate vântul, tot să nu-și ude pantofii Și ling până-i doare limba, ca să-și satisfacă grofii. Că-n politică e bine, chiar de ești tobă de școală, Să renunți de bună voie, la coloana vertebrală. Să uiți ce-i onestitatea, căci pe mulți, ea i-a pierdut Și-ți va fi tardiv regretul, c-ai vorbit și n-ai tăcut. Trebui să zâmbești ca prostu’chiar dacă te scuipă-n față, Că așa le câștigi stima, când rânjești ca o paiață. Și să nu accepți vreodată, c-ai fi tu cel vinovat, Acuză-n stânga și-n dreapta, puneți poalele în cap. Ochii să-ți fie-n orbite, ca cireșele în pârg, Zbiară cât te ține gura, că-n politică-i ca-n târg. Să nu-ți pese de nimica, calci pe tot ce-ți stă în cale, Că dacă eziți vreo clipă, vei cădea, și nu pe moale. Însă fii cu-alegătorii, jovial și optimist Și sărută-ți des nevasta, să te creadă familist. Banii ,le iei înainte, că așa e la bordel, Iar de nu le placi, ce schimbă? Că voi toți sunteți la fel. Privește-i în ochi și minte-i, că-i vei scăpa de urgie Și-asta până ți-or da votul. După, fă ce-ți place ție. Nu uita că rostu-n lume, e că voi aveți doar drepturi, Iară plebea obligații, să vă dea puteri și sceptruri. Uită ce este ruținea, chiar de te prind c-ai furat, Bate câmpii cu credință, fii spășit și deprimat. Că nu-i vina ta, ci-i Dracu’, ce le-a-mbârligat pe toate, Și-acum ai tu, inocentul, dublă personalitate. Nu te teme, că în lume sunt încă destui creduli, Ce-s convinși că mori de foame, ei de foame fiind sătuli. Și-or să-ți întindă iar mâna, că te cred umil, supus, Pentru ei jerfindu-ți viața! Tu, homo politicus!

chiru
23 august 2011
vai curul lor

inca 4 ani de opozitie ii paste pe nefericitii astia

anti maidanezi
23 august 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in plin sezon estival,2,politia locala-subordonata primariei- nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelor si scandalurilor nocturne,a problemelor cu rromii,interlopii si infractorii fie ei rromi sau romani3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara,nu se implica cu nimic,exemple sunt cei de la spatii verzi,ecarisaj,patrimoniu cultural sau departamentul pt asociatii de locatari...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca;deci noi ,fanarul romaniei,pe langa ciuma oranj care e in romanica,mai avem si ciuma rosie mazare si co....pana cand vom mai rabda,dragi concetateni,oare pana cand??,ei bine mi-e sila si de pesedeu si de pdeleu,dar as face orice ,as vota pe oricine,chiar si pe un caraghios ca gigi chiru doar sa scapam de mazare si clica lui

Tanti Gina
23 august 2011
Din interes

Cred ca este o blasfemie pentru liberalii actuali sa pronunte cuvantul NATIONAL. Acest cuvant sacru ar trebui eliminat din titulatura partidului. De interesul salaului fiert de a ajunge presedinte, de ce nu se spune nimic in comunicat? De lacomia arheologului de ocazie si de tradarile lui niciun cuvant. De ce nu o dati pe bune? Hai sa spunen: interesul meu este sa mai prind un mandat de parlamentar cu orice pret. Eu fac politica pentru a ma imbogatii. Ce mai tura vura vreau sa fur legal cot la cot cu Mazare si Constantinescu. Ce naiba domnule daca stai in gura lor mai prinzi niste firimituri ceva acolo. Pai voi chiar credeti ca tuciuriu de Chiru o sa-l bata pe Mazare? Hai domne fugi de-aici. Ce dracu domne Mazare este aici cum e Pinalti la Neamt. El hotaraste cine sa iasa parlamentar nu oamenii. Pai si-atunci unde-i interesul nostru? La Mazare si Constantinescu. Nu sunt ei stapani pe meleagurile astea? Ce zici Dragomir? Pai vezi.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9481 secunde