Liberalul Florin Chelaru preferă funcția de viceprimar în locul șefiei organizației PNL Năvodari

1001
Bilanțurile postelectorale au adus schimbări de poziții și la Năvodari, acolo unde președinte interimar al organizației locale a PNL a fost numit, la sfârșitul săptămânii trecute, Jean Paul Tucan. Fostul candidat al liberalilor la șefia administrației publice locale din Năvodari îl înlocuiește în funcție pe Florin Chelaru, actual viceprimar. Potrivit liderului județean al liberalilor, George Dragomir, "această schimbare era deja în plan, dar a fost amânată special până după alegeri".
Chiar dacă mutarea poate părea surprinzătoare la prima vedere, dat fiind faptul că Jean Paul Tucan a ieșit din cursa pentru primărie încă din primul tur al alegerilor, decizia vine, potrivit de-putatului Dragomir, tocmai ca urmare a rezultatelor. "Tucan a adus organizația la un scor foarte bun, într-un interval de timp scurt. Dacă, înainte de implicarea sa, filiala PNL Năvodari era cotată cu aproximativ 3%, ulterior a crescut la peste 20 de procente, ceea ce reprezintă un rezultat foarte bun, pe care nu l-am mai avut încă de pe vremea fostului nostru primar liberal din Năvodari", a ținut să menționeze președintele Organizației Județene a PNL. Totodată, Dragomir a precizat și că speră ca "Jean Paul Tucan să fie și la alegerile din 2012 candidatul PNL la Primăria Năvodari".

Mai bine viceprimar
De cealaltă parte, fostul președinte interimar al organizației locale a PNL, Florin Chelaru, nu vede nici el cu ochi răi schimbarea impusă de conducerea județeană. El susține că "este una strategică". "E o reechilibrare a întregii organizații, iar pentru că eu ocup, în prezent, funcția de viceprimar, mi se pare normal ca altcineva să preia conducerea organizației. Un om nu poate fi promovat în mai multe funcții în același timp", a explicat Chelaru.
Viceprimarul a subliniat și faptul că, în ceea ce îl privește, deciziile din interiorul partidului "nu vin deloc ca niște reproșuri față de activitatea susținută în campania electorală". "Insist și spun că nu a existat nicio ceartă, nicio discuție prin care să mi se aducă reproșuri vizavi de rezultatele din campanie, din contră. Doar că acum nu mă pot dedica 100% și funcției din cadrul administrației locale și celei de la partid", a mai declarat Florin Chelaru. Nu în ultimul rând, viceprimarul a atras atenția că, pentru moment, el rămâne în structura biroului interimar al PNL Năvodari, alături de Tucan. "Tucan va demonstra, din postura de președinte al Organizației PNL Năvodari, că este un profesionist, în timp ce eu voi face acest lucru de la primărie. Oricum, funcția de viceprimar este mult mai importantă decât cea de la conducerea organizației locale", a conchis liberalul Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9749 secunde